تزیین برنج با زعفران شیک و ساده و زیبای مهمانی
تزیین برنج با زعفران
تزیین برنج با زعفران شیک و ساده و زیبای مهمانی همگی در سایت آزمودگان .امیدواریم این مطلب مورد پسند شما واقع شود.
تزیین برنج مجلسی به صورت قالبی بسیار ساده تر از آن است که به نظر می رسد فقط یک سری نکات ریز اما مهم دارد که با رعایت آن ها، می توانید خیلی راحت پلو قالبی تهیه کنید. دمای برنج: برنجی که قرار است داخل قالب ریخته و تزیین کنید نباید خیلی داغ باشد. دمای برنج باید به اندازه ای باشد که دست را نسوزاند ولی سرد هم نباشد.
در انتخاب قالب برای پخت برنج قالبی، نوع متریال قالب اهمیتی ندارد، میتوانید از هر نوع و جنس قالبی استفاده کنید. حتی نیازی به استفاده از نایلون در کف قالب یا چرب کردن آن هم نیست. تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که برنج را به آرامی داخل قالب بریزید و برای هر لایه برنج که اضافه میکنید، با پشت قاشق کمی فشار بیاورید. لازم نیست فشار زیادی اعمال کنید، تنها کافی است تا حدی فشار دهید که فضاهای خالی میان دانههای برنج پر شوند.
پر کردن قالب: مطمئن شوید که فضای خالی میان سطح برنج و لبهی قالب وجود نداشته باشد. یعنی برنج را تا حد لبه قالب بریزید تا به طور کامل پر شود، زیرا وجود هرگونه فضای خالی ممکن است هنگام واژگونی برنج روی دیس یا بشقاب، باعث شود برنج به سرعت به پایین ظرف برخورد کند و احتمال دارد که فروپاشی کند.√
تزیین برنج با زعفران یکی از مرسوم ترین مدل تزیینات غذا می باشد که طی سالها تنها سبک و مدل آن تغییر کرده اما همچنان یکی از پرکاربردترین و مناسب ترین تزیینات غذا می باشد و علاوه بر زیبایی بخشیدن به پلو باعث طعم بهتر این غذا و همچنین به دلیل خواص زیادی که زعفران دارد به کیفیت و کارایی غذا نیز کمک می کند. در نتیجه بهترین گزینه برای زیبا سازی برنج استفاده از زعفران است
همانطور که گفتیم استفاده از زعفران، برای تزیینات برنج به دلایل زیادی بسیار مرسوم است و تنها در دوره های مختلف شکل و فرم ظاهری آن تغییر نموده است و افراد مختلف با سلیقه های متفاوت برنج را با طرح های زیبا و متنوع تزئین نموده اند و تزیین غذای ساده و زیبایی ارائه داده اند
یکی از مواد غذایی که اغلب برای تزیین پلو در کنار زعفران به کار می رود زرشک است که به همراه زعفران ترکیبی زیبا از لحاظ رنگ می سازد و می تواند بهترین گزینه و انتخاب برای تزیین غذای شما باشد. در ادامه تصاویر و مدل های متنوع و زیبای تزیین پلو با زعفران و زرشک را ملاحظه می فرمایید که در برخی از این مدل ها علاوه بر زرشک از خلال بادام و پسته نیز استفاده شده است که می توان به دلخواه آن را اضافه را کم نمود
در صورتی که می خواهید برنج قالبی را با زعفران دیزایین نمایید، بهترین روش این است که مقداری برنج را با زعفران دم کرده مخلوط نمایید و ته قالب بریزید، سپس بقیه برنج را روی آن بریزید. به این ترتیب بعد از برگرداندن قالب و خارج نمودن برنج از آن، مشاهده خواهید نمود برنج دورنگ و زیبایی دارید و می توانید آن را به دلخواه دیزایین نمایید. عکس های پلو قالبی که در ادامه مشاهده می فرمایید ایده مناسب و الگویی جذاب برای تزیینات شما به حساب می آیند
سفره آرایی و تزیین غذا اهمیت زیادی در بین ایرانیان دارد و از جمله هنر کدبانو های خوش سلیقه ایرانی می باشد، تزیینات غذا های مختلف و سفره آرایی علاوه بر اینکه موجب زیبایی و شکیل شدن سفره و میز غذا می شود، تاثیر زیادی نیز در افزایش اشتها و میل به غذا خوردن به خصوص در بین کودکان و افراد بد اشتها دارد، انواع تزیین کوکو، تزیین ماکارونی، تزیین سالاد و … نمونه هایی از تزیینات شکیل غذا های ایرانی می باشند که در مطالب قبلی این مدل تزیینات زیبا را مشاهده نموده اید، در ادامه تصاویر جدیدتری از تزیین پلوی مجلسی زعفرانی به اشتراک گذاشته ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار گیرند
پلو تقریبا غذای اصلی سفره همه ایرانیان در مجالس و مهمانی ها می باشد که اغلب با زعفران و زرشک تزیین می شود و ایده های مختلفی برای این کار وجود دارد، حال در صورتی که قصد دارید، در مهمانی ها و مجالس خود، مهمان هایتان را با سفره آرایی و تزیینات زیبای غذای خود سورپرایز کرده و تحسین آنها را برانگیزید، اما از خود ایده ای در این زمینه ندارید، در اینجا انواع تزیینات شکیل پلو مجلسی با زعفران را به اشتراک گذاشته ایم که می توانید این تصاویر را مشاهده کرده و برای تزیینات شکیل غذای خود در منزل ایده بگیرید
برنج در مناطق گرم پر آب میروید. معروف است که از نظر شرایط اقلیمی، محل رویش برنج باید سر در آتش و پا در آب داشته باشد. ارتفاع ساق برنج حدود ۴/۱ -۱ متر بوده و برگهای آن باریک، دراز و نوک تیز هستند. میوه برنج که یک دانه برنج در آن قرار دارد را شلتوک نامند
خاستگاه برنج آسیاست و از روزگاران کهن در چین، ژاپن، هندوچین و هندوستان و پس از آن در جاوه، سیلان، اندونزی، مصر، ماداگاسکار، برزیل، آمریکا و … برنج کشت میشود. در ایران انواع برنج در مناطق شمالی و جنوبی مثل مازندران و خوزستان و حتی در نواحی گرمسیر فارس و اصفهان نیز برنج کشت میشود
از نظر شکل ظاهری برنج به دو دسته تقسیم میشود؛ نوع هندی که دانه بلند و باریک و بسیار مرغوب است و نوع دوم، ژاپنی که دانههای گرد و ریز داشته و در ایران به نام برنج گرده معروف میباشد. برنج ایرانی در دسته اول جای دارد.در میهمانیهای ایرانی، برنج از جایگاه خاصی برخوردار است و به نوعی میتوان گفت هیچ سفره پذیرایی بدون یکی، دو عدد دیس پلوی خوش پخت و تزیین شده، تکمیل نخواهد شد
به طور سنتی و کلیشهای، برای تزیین برنج مجلسی میتوان برنج را داخل دیس کشید و با قاشق و یا دست، مقداری زرشک و همچنین پلوی زعفرانی دور دیس و یا روی برنج ریخت اما این روزها تزیینات زیباتر و خلاقانهتر شدهاند و بانوان باسلیقه برای تزیین برنج از قالبهای مختلف استفاده میکنند که به اصطلاح به آن پلو قالبی گفته میشود.
در مورد نوع قالب مورد استفاده: جنس قالب هیچ فرقی ندارد، شما با هر مدل و هر جنس قالب میتوانید برنج قالبی تهیه کنید. حتی نیاز به نایلون انداختن کف قالب یا چرب کردن آن نیز نیست. تنها کاری که باید بکنید این است که برنج را با قاشق داخل قالب بریزید و کمی با پشت قاشق روی هر لایه برنج که میریزید، فشار دهید. نیازی نیست خیلی فشار بدهید، فقط در حد پر کردن هوا بین دانههای برنج کافی است
پرکردن قالب: دقت کنید که بین قالب تا لبه آن فاصله نباشد. یعنی برنج را تا لب قالب بریزید تا کاملا پر شود چون اگر فاصلهای وجود داشته باشد، موقع برگرداندن برنج داخل دیس یا بشقاب، برنج با شتاب به کف ظرف خورده و ممکن است متلاشی بشود
برنج ایرانی در واقع یکی از محصولاتی است که طرفداران زیادی دارد و در سفره های ایرانی با عطر و طعم خاصی که پس از پخت به ارمغان می آورد به عنوان یکی از غذا های اصلی نقشی مهم ایفا می کند.از این رو خرید برنج ایرانی از نوع با کیفیت و خوش پخت آن می تواند تاثیر زیادی در تهیه یک غذای خوب داشته باشد. ویژگی های مهم برنج ایرانی از قبیل عطر و طعم برنج، دانه بلند بودن آن و ظاهر مناسب برنج همین طور پخت مطلوب می تواند به عنوان مشخصه های بارز در شناخت کیفیت برنج تلقی شود
تزیین برنج با زعفران : یکی از رایج ترین روش ها برای تزیین پلو استفاده از زعفران دم کرده است که به کمک آن می توانید دیس برنج را به بهترین شکل تزیین نمایید. تصاویر زیر نمونه هایی از این سبک تزیینات می باشند که هر یک ایده جالب و قابل توجهی برای تزیینات شما با زعفران به حساب می آید.
تزیین برنج با زرشک و زعفران : استفاده همزمان از زرشک و زعفران به دلیل ایجاد ترکیب رنگی زیبا و جذاب، باعث می شود غذای شما ظاهری متنوع و دلنشین بیابد و از این طریق بهترین و مناسب ترین تزیینات را داشته باشید.تزیین برنج قالبی : برنج قالبی یکی از مدل های شیک و زیبای پلو است که برای مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. توجه داشته باشید که می توانید بعد از قالب زدن برنج آن را به بهترین شکل تزیین نمایید و به کمک آن زیباترین سفره آرایی را داشته باشید
تزیین برنج مجلسی : تزیین برنج مجلسی با کمی خلال پسته و بادام در کنار زعفران و زرشک نکاتی درباره تزیین برنج مجلسی به صورت قالبی (پلو قالبی) تزیین برنج مجلسی به صورت قالبی بسیار ساده تر از آن است که به نظر می رسد فقط یک سری نکات ریز اما مهم دارد که با رعایت آن ها، می توانید خیلی راحت پلو قالبی تهیه کنید.