تزیین کوکو سیب زمینی + به سبک رستوران ها کوکو سیب زمینی را تزیین کنید
تزیین کوکو سیب زمینی
تزیین کوکو سیب زمینی + به سبک رستوران ها کوکو سیب زمینی را تزیین کنید همگی در سایت آزمودگان .امیدواریم این مطلب مورد پسند شما واقع شود.
تزیین کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی نیازمند خلاقیت و ابتکار است و شما می توانید این غذاهای ایرانی را با انواع سبزیجات به زیبایی تزئین کنید و پذیرایی با شکوهی را از مهمان ها در مجالس افطاری و … داشته باشید. تزیینات غذا نشان دهنده ذوق و سلیقه کدبانوی خانه است و بهتر است کدبانوهای عزیز با روش های ساده غذاهای ایرانی مختلف را نظیر انواع کوکو و انواع پلو و … را دیزایین کنند تا با این نوع غذاها به سفره خود جلوه خاصی ببخشند
کوکو سیب زمینی ظاهری شبیه به کتلت سیب زمینی دارد و شما می توانید این غذای خوشمزه را با خیار و گوجه و خیار شور و انواع سبزیجات تازه و سس کچاپ و سس مایونز دیزایین کنید. برای دیزایین کردن کوکو سیب زمینی می توانید خیار و گوجه را برش های جالب و خلاقانه دهید و آن ها را به شکل گل های مختلف و زیبا در آورید. همچنین می توانید از انواع ایده های خلاقانه برای تزئین کتلت نیز استفاده کنید
کوکوی دو رنگ از ترکیب سیب زمینی و سبزی تهیه می شود و این کوکو دارای ظاهری جذاب و زیبا می باشد و شما می توانید با دیزایین کردن آن زیبایی و جذابیت ظرف کوکو را بیشتر کنید. کوکو دو رنگ به صورت قالبی نیز تهیه می شود و شما می توانید بعد از در آوردن این کوکوی خوشمزه از قالب آن در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و سپس کوکوی دو رنگ را با کمک ایده ها و روش های خلاقانه به زیبایی تزئین نمایید.
کوکو در واقع یک غذای ساده و خوش طعم ایرانی است که با استفاده از مواد و سبزیجات مختلفی تهیه می گردد . انواع مختلفی از جمله کوکو سیب زمینی، کوکو کرفس، کوکو سبزی و…دارد که هر یک طعم ویژه خود را دارند. یکی از مواردی که می توان به ظاهر کوکو جذابیت بخشید و از این طریق جلوه زیبایی به سفره داد تزیین کوکو با استفاده از روش ها و ایده های مختلف و خلاقانه است.
به منظور این کار می توانید کوکو را به شکل ها و مدل های مختلفی همانند گل، پروانه و … برش بزنید و دیزاین خاصی به آن بدهید. هم چنین می توانید با استفاده از مواد غذایی مختلفی که قبلا برای دورچین غذاهای متنوع مثل دورچین مرغ و… هم چون انواع سس ، خیار شور، گوجه، انواع سبزیجات رنگارنگ زیبایی خاصی به ظاهر آن ببخشید
کوکو از جمله غذاهایی است که ظاهر ساده و یکدستی دارد و به راحتی می توان با کمی خلاقیت و ابتکار تزیینات مختلفی بر روی آن انجام داد. بسیاری از بانوان کدبانو با توجه به هنر و سلیقه ای که دارند با استفاده از ایده ها و روش های جالبی به دیزاین کوکو می پردازند و از طریق ظاهر غذا را دلپذیرتر و باعث افزایش اشتهای افراد می شوند
کوکو سیب زمینی یکی از متداولترین و سادهترین غذاهای ایرانی است که در شهرهای مختلف به شکلهای متفاوت تهیه میشود. آنچه در انواع کوکو سیب زمینیها مشترک است، وجود سیبزمینی و تفاوت آنها در استفاده از انواع ادویهجات و سبزیجات و یا حتی گوشت در پخت کوکو سیب زمینی است
کوکو سیب زمینی که با استفاده از سیب زمینی خام تهیه میشود، یکی از سادهترین غذاها و یکی از بهترین گزینهها برای زمانی است که فرصت کمی برای تهیه غذا دارید. این غذا همچنین گزینه مناسبی برای سفر و پیکنیک است
برای تهیه کوکو سیب زمینی خام ابتدا؛ سیبزمینیها را شسته و پوست بگیرید.سیبزمینیها را رنده زیر کنید.پیاز را پوست کنده و رنده درشت بزنید.آب اضافه سیبزمینی و پیازها را با دست بگیرید.سیب زمینی و پیاز رندهشده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به آنها نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.تخممرغ را یکییکی شکسته و با مواد قبلی مخلوط کنید.داخل تابه کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، مایع کوکو را با قاشق به شکل دلخواه داخل تابه بریزید.حرارت زیر تابه باید متوسط باشد.وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.بهتر است کوکوها را بعد از سرخشدن، روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
از آنجا که در ابتدای کار آب سیبزمینی و پیازها را گرفتید، دیگر نیازی به اضافه کردن آرد یا پودر سوخاری به مواد نیست. برای طعم بهتر کوکو سیب زمینی میتوانید از مقداری سبزیجات معطر خشک داخل مواد استفاده کنید. با اضافهکردن پنیر چدار و چند نوع سبزیجات دیگر به مواد اولیه این کوکو میتوانید آن را به کوکو سیب زمینی پنیری تبدیل کنید
کوکو سیب زمینی ظاهری شبیه به کتلت سیب زمینی دارد و شما می توانید این غذای خوشمزه را با خیار و گوجه و خیار شور و انواع سبزیجات تازه و سس کچاپ و سس مایونز دیزایین کنید. برای دیزایین کردن کوکو سیب زمینی می توانید خیار و گوجه را برش های جالب و خلاقانه دهید و آن ها را به شکل گل های مختلف و زیبا در آورید. همچنین می توانید از انواع ایده های خلاقانه برای تزیین کتلت نیز استفاده کنید
طرز تهیه کوکوی سیب زمینی مغزدار
دو عدد تخم مرغ، دو تا سه عدد سیب زمینی متوسط آبپز، برای مواد میانی هم به نسبت ذائقه گوشت چرخکرده یا مرغ ریش ریش شده، قارچ، پیاز داغ فلفل دلمه هویج آبپز و خرد شده، رب گوجه و ۳ قاشق پنیر پیتزای رنده شده درصورت تمایل ادویه :نمک ،زردچوبه،پودر فلفل
سیب زمینی ها را آبپز کرده و بعد رنده یا له می کنیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند . درین فاصله قارچها را کمی تفت داده کنار گذاشته گوشت چرخکرده را هم تفت میدهیم و بقیه مواد را هم به گوشت اضافه کرده چند دقیقه روی شعله تفت میدهیم . مخلوط مواد میانی آماده شده برای هر قالب کیک صبحانه یک ونیم پیمانه کافیست. حالا تخم مرغها و زردچوبه و نمک را به سبب زمینی ها افزوده خوب قاطی کرده . دوسوم از آنرا ته و کناره های قالب خوب چرب شده پهن کرده مواد میانی را ریخته بعد بقیه مایع کوکو را روی آنها پهن می کنیم.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه قرار میدهیم و در دقایق آخر گریل را روشن می کنیم. درین مدت کوکوی شما کاملا خواهد پخت اگر دوست دارید تردتر و برشته تر باشد ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر هم باید در فر بماند
محبوبیت غذاها هم برای خودش حساب و کتابی دارد. بی جهت یکی اول و دیگری چندم نمیشوند. طعم و مزه و رنگ و لعاب یک طرف، سرعت پخت و جا افتادن هم که حکم تعیین کننده دارد. ولی اگر منصفانه نگاه کنیم بعضی غذاها همه فن حریفند! به اصطلاح خودمانی مثل آچار فرانسه میمانند. همه جا و همه وقت دست به سینه، آماده خدمتند
مثل «کوکوسیب زمینی» هم ناهار پر و پیمان و مفصل است و هم شام سبک و شکم سیر کن! هم لقمه زنگ تفریح بچه مدرسهایها و هم نیم چاشت محل کار و جمع همکاران. خلاصه یک تنه کلی کار راه انداز است و پای سفرههای ایرانی کولاک میکند. اما ذکر یک نکته که تأییدی باشد بر ارج و قرب این غذای بیریا
معجونی که با تمام سادگی همچون کباب و مرغ ومسما میتواند سفرههای شاهانه را زینت دهد جالب است بدانید «میرزا علیاکبر خان کاشانی»، آشپز مخصوص دربار قاجاریه در یکی از معدود کتابهای آشپزی به جا مانده از این دوره شرحی بر جناب کوکو نوشته است و آن را رنگ دهنده و زینت سفره شاهانه معرفی میکند
نکته! هنگام سرخ کردن همه مواد غذایی از قبیل بادمجان، انواع کوکوها و کتلتها وقتیکه روغن داغ را از یک سری مواد سرد پر میکنید، تا برداشتن آخرین تکه، هیچ ماده سرد جدیدی را وارد روغن نکنید. مثلاً اگر پنج تکه کوکو در ماهیتابه در حال سرخ شدن هستند و یکی از این تکهها کار سرخ شدنش به پایان میرسد، جای خالیآن را با کوکوی جدید پر نکنید! اجازه بدهید هر پنج تکه از ماهیتابه روانه دیس شوند و سری جدید را وارد روغن داغ کنید. زیرا در غیر این صورت مواد داخل تابه حسابی روغن میکشند