تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با ایده های متنوع زیبا ساده مخصوص کدبانوها
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با ایده های متنوع زیبا ساده مخصوص کدبانوها در سایت آزمودگان. امیدواریم این مطلب مورد پسند شما واقع شود.
زولبیا و بامیه شیرینی خوشمزه و خوشگلی است که دیدن آن به ویژه سر سفره افطار اشتها بر انگیز است. هرچند این شیرینی خوشمزه برای بدن مضرات زیادی دارد و کالری زولبیا بامیه عدد قابل توجهی است، اما خوب به دلیل اینکه زولبیا بامیه ایام روزه داری و ماه رمضان را مزین میکند.
زولبیا و بامیههای تیره را به هیچ وجه نخرید و به حرف فروشنده که ادعای سرخ و برشتهشدن آن را میکند گوش ندهید. دقت کنید که ذرات سوخته به آن نچسبیده باشد. این ذرات باقیمانده طبخ قبلی بوده و نشانه خوبی است برای آنکه بفهمید در همان ظرف و با همان روغن عوض نشده قبلی سرخ شدهاند.
زولبیا و بامیههایی را بخرید که تازهاند و رنگ روشن و بستهبندی مناسب دارند. حواستان باشد که زولبیا و بامیههایی که زیادی زرد هستند هم ممکن است مشکلساز باشند چون بعضیها به جای زعفران از رنگ برای طلاییشدن آنها استفاده میکنند.
روش تزیین زولبیا بامیه با خوراکیهای تزیینی=۱- زولبیاها را روی بشقاب بچینید و بامیه را در وسط زولبیاها قرار دهید. سپس با استفاده از پودر پسته و گلبرگهای تازه روی زولبیا بامیهها را تزیین کنید.
۲- روی بشقاب شش عدد زولبیا بچینید و بقیه زولبیاها را به صورت ستونی روی آن قرار دهید، سپس بامیه را در قسمت میانی بشقاب بگذارید و با پودر پسته روی آن را تزیین نمایید.
۳- روی یک بشقاب بزرگ زولبیا بچینید و اطراف آن را با بامیه تزیین نمایید.
۴- از ظرف سرامیکی مخصوص سرو شیرینی استفاده کنید، درون یک کاسه مقداری پودر پسته بریزید و سر بامیهها را داخل کاسه فرو کنید. سپس بامیهها را در کنار هم روی ظرف شیرینی قرار دهید.۵- زولبیا را روی ظرف شیرینی بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.
۶- مقداری غنچههای خشک گل محمدی و خلال پسته تهیه کنید، سپس زولبیا و بامیهها را روی بشقاب بچینید و با غنچههای گل و خلال پسته، تزیین زولبیا بامیه را تکمیل کنید.
۷- مقداری پودر نارگیل تهیه کنید، زولبیا بامیه را روی ظرف چیده و با پودر نارگیل روی آن را تزیین نمایید.
۸- روی یک بشقاب کوچک، به شکل دایرهای بامیه بچینید و روی آن زولبیا قرار دهید. سپس روی آن را با باقلواهای مربعی شکل تزیین نمایید. با استفاده از پودر نارگیل، پودر پسته، پودر کنجد و خلال پسته یا زرشک روی ظرف را تزیین نمایید.
۹- غنچههای گل خشک کوچک مانند گل محمدی یا گل ختمی را از عطاری تهیه کنید، درون دو ظرف جداگانه زولبیا و بامیه بچینید و با غنچههای گل کوچک زولبیا بامیهها را تزیین کنید.
۱۰- خلال پسته تهیه نمایید، زولبیا و بامیه را روی ظرفهای زیبا بچینید و با خلال پسته تزیین کنید، همراه با چای این شیرینیهای خوشمزه را سرو کنید.
۱۱- برای تزیین سفره افطار میتوانید خودتان در منزل زولبیا و بامیه درست کنید و موقع درست کردن درون مایع زولبیا، رنگ غذای خوراکی بریزید و زولبیاهای رنگارنگ را سر سفره افطار قرار دهید.در سال های اخیر زولبیا های رنگی به بازار آمده اند که برخی سلامت آنها را تایید میکند و بعضی دیگر آنها را مضر میدانند.
این هم یک ایده ساده و به درد بخور میتوانید درون خرما را از مغز هایی مثل گردو بادام پر کنید بعد آن ها را درون سوراخ های زولبیا بگذارید و با تعدادی بامیه شکل گل مانندی به آن بدهید به این ترتیب هم زولبیا و هم بامیه و خرما را همزمان تزیین کرده اید.
سبز مغز پسته ای به تنهایی یا در کنار گل محمدی ترکیب رنگ بسیار زیبایی را خلق میکند که بخصوص روی زمینه شیرینجاتی مثل حلوا خرما و زولبیا بامیه حسابی جلوه گری میکند ، بنابراین سعی کنید حتما در تزیینات خود به تنهایی یا با ترکیب باقی مواد از مغز پسته سبز خوشرنگ استفاده کنید.
هر دانه بامیه ۸۰ کالری دارد و ۱۰۰ گرم زولبیا ۴۵۰ کالری . مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن میکند در حالی که جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد ۲ تا ۳ ساعت طول میکشد.
مصرف زولبیا و بامیه موجب تشنگی میشود و به طور غیرطبیعی نیاز به آب را افزایش میدهد بنابر این از مصرف بیش از اندازه آن دوری کنید. زولبیا و بامیه را در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری کنید. در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه خودداری کنید زیرا به علت شیرینی بالای آن،قند خون را به سرعت افزایش داده و سپس ایجاد گرسنگی زودرس در ساعات ابتدایی روز میکند.
کسانی که طی روزهداری ماه مبارک رمضان به سحری نخوردن عادت داشته یا در شبهای روزهداری عموما غذای کمتر از نیاز خود دریافت کردهاند، در پایان ماه مبارک رمضان ممکن است بیش از حد وزنشان کاهش یافته باشد.
این کمبود وزن در برخی افراد میتواند به سوءتغذیه بعدی منجر شود که توان جسمی و فکری آنها را مورد لطمه قرار میدهد. لازم است این افراد طبق توصیه متخصص اقدام به برنامهریزی برای دریافت مقدار غذا و مایعات مناسب کنند تا وزن آنها به شرایط مناسب برسد.
برخی از کسانی که طی روزهداری کمتر از نیاز خود غذا دریافت کردهاند، در پایان ماه مبارک رمضان بهجای آنکه وزن از دست داده باشند، ممکن است وزن گرفته باشند. این اضافه وزن الزاما بهدلیل افزایش مقدار چربی و پروتئین بدن نیست و اغلب بهدلیل تجمع مایعات در بدن آنهاست.
از سینیهای باریک مخصوص سرو شیرینی استفاده کنید و زولبیا و بامیه را با سلیقه داخل آن بچینید، سپس همراه با مغزیجات مقوی و چای این شیرینی خوشمزه را برای پذیرایی آماده کنید.از بشقابهای کوچک سفالی استفاده نمایید و درون هر یک مقدار کمی زولبیا و بامیه بچینید و سفره افطار را با آن مزین کنید.