تزیین خرما برای ماه رمضان ساده با حلوا با مدل های بسیار جذاب برای باسلیقه ها
تزیین خرما برای ماه رمضان
تزیین خرما برای ماه رمضان ساده با حلوا با مدل های بسیار جذاب برای باسلیقه ها در سایت آزمودگان. امیدواریم این مطلب مورد پسند شما واقع شود.
ماه رمضان یکی از آن ماه های پر فیض و برکت است که لحظات شیرین و دلچسبی همچون افطاری دارد. برای داشتن یک افطاری تمام عیار نیاز به بریز و بپاشهای آنچنانی و اسراف نیست. کافیست مواد غذایی مناسب ایام را در فهرست غذایی خود بگنجانید. خرما یکی از آن مواد غذایی دلچسب و انرژیزا است که از گذشتههای بسیار دور مهمان سفرههای افطاری همه بهخصوص بزرگان دین بوده است.
اگه قراره مراسم افطاری داشته باشین و تو فکرین تزیین خرما رو چجوری انجام بدین که هم شیک و مجلسی باشه و هم اشتها برانگیز. فقط قبلش حساب کنید چقدر وقت دارید و بعدش یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید. یادتون باشه یک آدم شاد همیشه در هر شرایطی سعی میکنه باکیفیت ترین کاری که از دستش برمیاد رو بکنه.
خرما انواع گوناگونی دارد که هر کدام از آنها طعم مخصوص خودش را دارد. یکی از راههای تزیین ساده و سریع خرما، چیدن خرماهای متنوع با رنگهای مختلف درون یک ظرف ساده و شکیل است. بهتر است خرماهایی با رنگهای متنوع تهیه کنید و آنهارا کنار هم بچینید.
خرماهای نارگیلی همیشه بین همه محبوب بوده است، برای آنکه جلوه تازه ای به این ترکیب دوست داشتنی در سفره افطار بدهید می توانید از ترکیب پودر نارگیل و پودر پسته، گل سرخ و دارچین استفاده کنید. کافی است خرماهای خود را ردیفی بچینید و روی هر ردیف را با این پودر ها تزیین کنید.
توپ های خرمایی یکی از عناصر محبوب سفرههای افطار امروزی است. در وافقع اگر می خواهید تزیین خرما مجلسی داشته باشید هسته خرما ا خارج کرده و پوست آن را جدا کنید و آن را پوره کنید می توانید با پودر گردو و یا سایر مغزها آن ا ترکیب کنید سپس گوله های کوچک از این ترکیب تهیه کنید و داخل پودر هایی رنگی مانند گل سرخ، پسته، نارگیل و دارچین بغلتانید و داخل ظرف بچینید.
خرما و گردو یکی دیگر از ترکیبهای خوشمزه و مناسب ماه رمضان است. در این مدل تزیین خرما، بعد از قرار دادن گردوها داخل خرما، روی آنها را با شکلات همانند تصویر میپوشانیم. اگر میخواهید خرما و گردو را مانند شیرینیهای کوچک سرو کنید، کافیست هسته آنها را خارج کنید و با پشت قاشق کمی آنها صاف کنید. سپس گردوها روی آن قرار میدهید و با شکلات آبشده تزیین میکنید.
ترکیب مغزها با خرما همیشه جذاب است، در تزیین خرمای ماه رمضان می توانید از مغزهای مختلف مثل بادام، گردو، پسته و… استفاده کنید و کنار هم ردیفی داخل ظرف بچینید و یا این مغزها را مانند تصویر در ترکیب با شکلات روی خرما قرار دهید و آن ها را ماند بلوط تزیین کنید.
خرما را میتوان با پسته هم تزیین کرد. ترکیب رنگ قهوهای خرما و سبز پسته، در چیدمان سفره افطار، تاثیر زیبایی دارد.نان و پنیر و خرما یک ترکیب هیجان انگیز برای سفره افطار ماه مبارک رمضان است. اما اگر می خواهید تزیین خرما مجلسی داشته باشید کافی است هسته داخل خرما خارج کنید و با پنیر پر کنید و روی آن گردو قرار دهید.
با برگ های تازه نعنا آن را تزیین کنید و لذت ببرید. یک تزیین دیگر برای داشتن پنیر و خرما چیدن آن ها کنار هم براق کردن این ترکیب با شیره ی خرما و یا عسل رقیق شده است که چهره ی زیبایی به خرمای سفره افطار شما می بخشد.
یکی از ایده های بسیار خوشمزه و زیبا برای سفره افطار، تزیین خرما با شکلات است. برای این کار می توانید هسته خرما را جدا کرده، در وسط آن مغز بادام یا گردو قرار دهید و سپس در شکلات آب شده بگذارید تا تمام سطح خرما را پوشش دهد و در نهایت روی کاغذ روغنی قرار دهید تا خشک شود.
ارزش غذایی خرما بسیار بالا بوده و توانایی کنترل اشتها، بازیابی توان مغزی و عضلانی را دارد. فرد روزه دار با خوردن خرما پس از چند ساعت گرسنگی و تشنگی، میتواند کمبود شدید ویتامینها و مواد غذایی و کاهش قند خون خود را جبران کند.
یکی از ویژگی های بی نظیر این ماده مقوی، هضم سریع و آسان است. بعبارتی خرما سریعا در بدن هضم شده و به معده فرد روزه دار آسیبی نمیرساند.خرما اشتهای فرد را کنترل کرده و از پرخوری فرد روزه دار در هنگام افطار یا سحر جلوگیری خواهد کرد.
این ماده مقوی، موجب فعال شدن آنزیم هایی در معده میشود که در طول روز کاهش یافته بودند. در نتیجه معده فرد، آماده دریافت مواد غذایی خواهد شد.خرما سرشار از قند طبیعی بوده که همین قند، در تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، سلولها و رگهای مغز نقش دارد.
زمانی که فرد روزه میگیرد، به دلیل ایجاد تغییر در زمان مصرف وعده های غذایی و کاهش فیبر، احتمال بروز یبوست بسیار بالا میرود. اما با مصرف خرما، میتوانید این مشکل را به سادگی حل کنید.در خرما مقداری نمک قلیایی وجود دارد که میتواند خاصیت اسیدی معده را تنظیم کند.
خرما دارای قندهای طبیعی مانند گلوکز و ساکارز است. این قندها در بدن، موجب افزایش انرژی و سرحال شدن فرد روزهدار خواهد شد. در نتیجه هم هنگام افطار و هم سحری، این ماده مفید را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
مصرف بیش از حد هر ماده خوراکی ضرر داشته و نباید در آن زیاده روی کرد. در ادامه به شرح ضررهای ناشی از مصرف بیش از اندازه خرما اشاره میکنیم. آسیب به کبد، طحال و لوزالمعده افزایش فشار خون جوش دهان پوسیدگی دندان.
دیگر خواص خرما را بشناسید=تقویت عضلات رحم و راحت تر شدن زایمان منبع انرژی ایده آل برای مادران شیرده مفید برای بیماران تنفسی و قلبی بهبود کم خونی بهبود آلرژی تقویت کننده استخوان و دندان افزایش قدرت بینایی تقویت عصب های شنوایی آرامش اعصاب درمان بیماری های کبد و یرقان ارتقای سلامت مغز شادابی و جوانی پوست خواص ضد التهابی.
اگر شما هم جزو افرادی هستید که در ماه رمضان روزه میگیرند، باید حواستان به تغذیه و برنامه غذایی خود باشد تا به اندام های داخلی بدن آسیب نرسانید. نمونه ای از مواد غذایی که در دو وعده افطار و سحر از اهمیت بالایی برخوردار است، خرما میباشد.