تزیین خانه برای ماه رمضان با ایده های متنوع لاکچری و جذاب برای سفره افطار و سحر
تزیین خانه برای ماه رمضان
تزیین خانه برای ماه رمضان با ایده های متنوع لاکچری و جذاب برای سفره افطار و سحر در سایت آزمودگان. امیدواریم این مطلب مورد پسند شما واقع شود.
ماه رمضان، بار دگر از راه رسید. در ماه رمضان خیلی از خانه ها حال و هوای دیگری دارد، سفره های زیبای سحر و افطار، بوی نان تازه و چای تازه دم، همه و همه به خانه رنگ و بویی دیگر می بخشد. جمع شدن همه اعضای خانواده کنار سفره افطار آن را خواستنی تر می کند، پس چه بهتر است که چیدمان سفره های افطارتان هم به همین اندازه زیبا باشد.
تزیین سفر افطار با ظروف سفید رنگ سفره افطار یک جورهایی تلفیقی از سفره صبحانه و سفره شام است و همین مساله به جذابیت هرچه بیشتر این سفره کمک می کند هم سر سفره پنیر و خرما پیدا می شود و هم غذای گرم.
درست است که این غذاها هر کدام ظرف خاصی را می طلبند اما سعی کنید نهایت سلیقه را برای انتخاب ظروف به کار ببرید، دست کم سعی کنید تا رنگ ظرف های یکی باشد تا هماهنگی در سفره تان بیشتر به چشم بیاید و تزیین سفره افطارتان شکیل تر باشد.
اگر رنگ ظرف ها روشن باشد بهتر است چرا که اغلب خوراکی ها و غذاهایی که بر سر سفره قرار می گیرند دارای رنگ های گرم و پر حرارت هستند و ظرف های روشن و سفید به آن ها اجازه خودنمایی بیشتری می دهد.
استفاده از یک ظرف برای چند خوراکی بر سر سفره افطار یکی از ترفندهای دکوراسیونی که می توانید برای تزیین سفره افطار استفاده کنید، استفاده از یک ظرف برای چند نوع خوراکی است. این کار به شما کمک می کند تا اگر میز غذاخوری تان کوچک است جا برای دیگر ظرف ها بیشتر باشد.
مثلا خوراکی هایی از قبیل خرما، گردو و حتی پنیرهای قالبی را می توانید با هم دریک ظرف قرار دهید، زولبیا و بامیه ها را هم با هم قرار دهید برای سبزی هم ظرفی جدا در نظر بگیری. هرچه تعداد ظرف ها در سفره کمتر باشد بهتر است این کار از سردرگمی کسانی که سر سفره افطار هستند کم می کند.
رومیزی های زیبا برای سفره افطار رومیزی ها را می توان تاثیر گذار ترین عنصر تزیین میز و سفره افطار دانست. بهتر است رومیزی ها رنگ های گرم مانند قرمز و نارنجی داشته باشد تا شنا را به خوردن غذا راغب تر کند به قول معروف قرمزهای اشتها آور همان چیزی است که برای غذاخوری احتیاج دارید!
سفره های افطار مینیمال وقتی می گوییم سفره های مینیمال منظور مان سفره های جمع و جور و خودمانی است که شاید تنها برای خودتان پهن شان کنید. اما این نکته نباید باعث شود که خیلی ساده از کنار تزیین سفره افطارتان بگذرید. یک زیر بشقابی زیبا، تعدادی ظرف کوچک، استکان چای مورد علاقه تان و نان تازه سفره افطار تک نفره شما را تبدیل به یک سفره افطار منحصر به فرد می کند.
سفره افطار یا سینی افطار؟ . کل سفره افطار شما می تواند در داخل یک سینی بزرگ جمع شود؛ به نوعی شما می توانید به جای سفر افطار یک سینی افطار داشته باشید. برای استفاده از این ترفند باید از ظرف های کوچک استفاده کنید. به نظر من که این ایده یکی از ناب ترین ایده ها برای تزیین سفره افطار است.
تزیین سبزی برای سفره افطار جدای از سفره افطار؛ خوب است که هر کدام از اجزای داخل سفره هم تزیینات خاص خودشان را داشته باشند تا سفره آراسته تر به چشم بیاید. یکی از اجزایی که می توانید تزیین کنید، سبزی خوردن های خوش رنگ و لعاب هستند، که می توانید با انواع تکنیک ها آن را تزیین کنید و برای این کارمی توانید از پنیرهای قالبی، تربچه ها و حتی تکه های نان سنگک هم کمک بگیرید. فقط کافی است کمی سلیقه به خرج دهید.
تزیین حلیم برای سفره افطار خوب است که از کنار هیچ چیز به سادگی عبور نکنید و هر جزیی از سفره افطار را تزیین کنید، حتی آن ها را که از بیرون تهیه می کنید. مصداق واقعی آن هم حلیم های خوش عطری هستند که همیشه مهمان سفره های افطار هستند. حتی اگر آن ها را از بیرون هم تهیه می کنید با ساده ترین نقش ها و با کمک دارچین و کنجد که در طعم حلیم ها هم تاثیر گذار هستند؛ آن ها را تزیین کنید.
تزیین آش رشته برای سفره افطار آش رشته ها هم مانند حلیم ها پای ثابت سفره افطار هستند و یکی از دوست داشتنی ترین کارها تزیین آش رشته است. پیاز داغ و نعنا و کشک را دم دست تان بگذارید و با هر کاسه آش مانند یک تابلو و یا اثر هنری متفاوتی برخورد کنید. حتی می توانید کشک را با کمی زعفران قاطی کنید و از ترکیب رنگی زیبا و طعم بی نظیرش نیز بهره مند شوید.
تزیین شله زرد برای سفره افطار یکی دیگر از خوراکی های خوشمزه ای که بدون آن سفره افطار؛ سفره افطار نمی شود، شله زرد هایی هستد که عطرشان آدم را از خود بی خود می کند. این شله زرد ها هم با کمال میل می توانند تبدیل به بستری برای هنرنمایی شما باشند پس بی درنگ دارچین و خلال بادوم ها را بردارید و به سراغ کاسه های شله زرد بروید. شما حتی می توانید از خطوط خود ظرف ها هم برای تزیین شله زرد ها استفاده کنید.
تزیین دسرهای سفره افطار حتی اگر برای بعد از افطار کیکی درسته کرده اید آن را نیز تزیین کنید، با هر چیزی که به طعم آن کیک کمک می کند تا بهتر باشد. معمولا پودر نارگیل، خلال پسته و بادوم از بهترین موادی هستند که می شود از آن ها کمک گرفت.
دقت کنید که سبزیجات و میوههای تازه حتما در لیست غذای افطاری شما حضور داشته باشند. صیفیجات، سبزی جات تازه مانند کاهو، گوجه، خیار، کلم بروکلی و… را از یاد نبرید. همین طور انواع میوههای آبدار مانند زردآلو، هلو، سیب، هندوانه و…. برای رفع تشنگی در ماه رمضان مفید هستند.
افرادی که در ماه رمضان دچار یبوست میشوند میتوانند با مصرف انجیر، آلو، انگور و هندوانه از این مسئله پیشگیری کنند. این افراد نیز میتوانند کمی روغن زیتون را در لیست خود جای دهند. توصیه میشود ۲ تا ۳ واحد میوه حتما در فاصله میان افطار تا سحر میل کنید تا در پایان این ماه دچار کمبود انواع ویتامینها نشوید.
سادهترین نکتهای که در انتخاب غذای افطار باید در نظر داشته باشید، مقویبودن آن است. همه ما میدانیم که برخی خوراکیها مانند خرما؛ یک انرژی زای طبیعی به حساب میآیند و اصطلاحا مقوی هستند، اما دقیقا منظور از غذای مقوی چیست؟ افرادی که روزه میگیرند یا به طور کل فستینگ انجام میدهند، حداقل ۸ الی ۱۰ ساعت از شبانهروز از خوردن هرگونه غذا، منع هستند.
حالا تصور کنید، بدنی که در طول روز به مصرف انواع ویتامین، انواع چربی، پروتئین و کربوهیدرات نیاز دارد، هیچ یک را دریافت نمیکند. تعریف غذای مقوی دقیقا همین جا است؛ غذایی که دارای تمام یا اکثر گروههای غذایی بالا باشد.